Apparaten en accessoires
Traditionele vruchtenjam
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
2 potjes
Ingrediënten
-
fruit indien nodig in stukjes gesneden500 g
-
citroensap30 g
-
suiker500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 2 potjes
Eiwitten
4 g
Calorieën
9238 kJ /
2209 kcal
Vetten
1 g
Vezels
10 g
Koolhydraten
539 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rijstpudding
1u.
Romige aspergesoep
25min
Gekookte eieren
20min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Chocoladesaus
Geen beoordelingen
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Vruchtensaus (coulis)
10min
Chocolademousse
3u. 20min
Aardbeienjam
1u. 5min
Appelmoes
20min
Aardappel- en groentenpuree
40min
Romige tomatensoep
25min